Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

RSC 1 kans op promotie naar 1e klasse

Zondag 26 mei as is er opnieuw een belangrijke wedstrijd voor RSC 1 met kans op het spelen van promotiewedstrijden voor de 1e klasse. Een unieke mogelijkheid om het succesvolle 1e seizoen in de 2e klasse te belonen met een spannend vervolg.

Afgelopen maandag 20 mei speelde ons 1e team tegen Germanicus in Coevorden. Inzet van de wedstrijd was de 4e plaats op de ranglijst welke recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden voor de 1e klasse. RSC en Germanicus staan gelijk in punten waarbij RSC een beter doelgemiddelde heeft van +8.

Aangemoedigd en gesteund door een zeer groot aantal supporters uit Rossum werd het een niet altijd mooie maar wel spannende wedstrijd. In het begin van de wedstrijd kreeg RSC enkele grote kansen. Maar verder dan een prachtig schot van Biek Bossink tegen de lat kwam het niet. Ook in de 2e helft waren de ploegen tegen elkaar opgewassen en werd er niet meer gescoord, eindstand 0-0. Wat voor RSC toch voelde als een overwinning. Wanneer er zondag aanstaande gewonnen wordt van EMMS is plaatsing voor het spelen van promotiewedstrijden een feit. 

Graag doe ik nogmaals een oproep aan onze supporters om bij deze laatste wedstrijd tegen EMMS aanwezig te zijn en onze jongens wederom te ondersteunen.

Aansluitend bouwen wij volgens goed gebruik bij RSC een feestje in onze kantine en sluiten zo gezamenlijk dit prachtige seizoen af.

Tot zondag!

 Sjoerd Bruinsma (voorzitter)