Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Nieuws van de AED Stichting

De zestien nieuwe AED’s zijn geplaatst en de kennismakingsavonden waren een succes! Ruim zestig inwoners hebben met de nieuwe AED geoefend en hun kennis over levensreddend handelen opgefrist.

Donateursactie Om ook in de toekomst een dekkend netwerk van AED’s te garanderen, vragen we alle huishoudens in Rossum, Lemselo en Volthe om jaarlijks, via automatische incasso, een bedrag van 10 euro te doneren. We zoeken in elke buurt coördinatoren van deze donateursactie. De actie vindt van 1 tot 7 juli huis-aan-huis plaats. Wij hopen dat u het AED-netwerk wilt (blijven) steunen!

AED- en reanimatiecursus EHBO Rossum-Saasveld organiseert donderdagavond 27 juni een AED- en reanimatiecursus. Geef je op via info@ehborossumsaasveld.nl.

Nieuwe bestuursleden Het bestuur wordt door Tom Olde Keizer, Marleen van Benthem en Harriëtte Vink versterkt! Tom in de rol van voorzitter, Marleen als penningmeester en Harriëtte als secretaris. De komende periode zullen Marian, Mariëlle en Wim hun taken overdragen.

Namens Stichting AED Rossum, Tom Olde Keizer, Marleen van Benthem, Harriëtte Vink, Wim Nijhuis, Marian van Benthem, Mariëlle van der Meché en Marc Smellink