Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Begraafplaats

Uitvaartbegeleiding Geloofsgemeenschap Rossum

Uitvaartbegeleiding in de geloofsgemeenschap Rossum

Wanneer een parochiaan uit onze geloofsgemeenschap komt te overlijden,  dan kan een beroep worden gedaan op vrijwilligers voor de uitvaartbegeleiding. Na een overlijden neemt u als eerste contact op met onze vrijwilliger die alles rondom de uitvaart met de direct nabestaanden regelt.

Dit betreft zowel de wijze van afscheid nemen alsmede een aantal praktische zaken. Doordat de hulp van een vrijwilliger komt zijn de kosten minimaal.

De locatie van de heilige Plechelmus te Rossum biedt als enige geloofsgemeenschap in onze regio deze bijzondere aandacht en zorg.

Het afscheid nemen van uw dierbare wordt samen met u op basis van uw wensen georganiseerd. We maken desgewenst gebruik van de kerk en onze aula, maar ook behoort de keuze voor een andere locatie tot de mogelijkheden. De vrijwillige voorgangers van onze geloofsgemeenschap (Marietje Postel, Rini Hamse, Theo Leferink op Reinink en Hans Weusthof) overleggen met u.

Zij stellen met u een afscheidsdienst samen die zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen en persoonlijke accenten. Zij staan in nauw contact met het pastoraalteam, indien gewenst en mogelijk kunnen ook zij bij de pastorale zorg en de afscheidsviering betrokken worden. 

Onze eerste contactpersoon na een overlijden is Marietje Postel, via het telefoonnummer aan het einde van de tekst is zij voor u bereikbaar.

Neem bij een overlijden contact met haar op en zij regelt, ongeacht of en hoe u verzekerd bent, samen met u het afscheid van uw dierbare.

Voor een volledig overzicht van alle tarieven rondom een uitvaart  verwijzen wij u naar de website van de Plechelmuskerk Rossum en de website:  plechelmusparochie.nl       

Uiteraard kunt u daar ook voor veel meer informatie terecht.

Namens het Uitvaartteam Rossum,

Marietje Postel 

telefoon 06-53397867 of 0541-625632

Informatie

Contactgegevens: