Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Met de bus naar Germanicus – RSC

Ons 1e team heeft het uitstekend gedaan als debutant in de 2e klasse. Bij aanvang van het seizoen was handhaving het doel. Dat is ruimschoots gelukt en er is meer mogelijk. Plaatsing bij de eerste 4 in deze klasse geeft recht op nacompetitie, dus promotiewedstrijden voor een plek in de 1e klasse. Alleen het plaatsen hiervoor zou al een geweldige prestatie zijn. En onafhankelijk van het uiteindelijke resultaat reden voor een feestje.

Er zijn nog twee wedstrijden te gaan. Maandag 20 mei uit naar Germanicus en thuis op 26 mei tegen EMMS. Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Germanicus is onze directe concurrent voor de 4e plek. Daar staan wij momenteel met 44 punten en op de 5e plek Germanicus met eveneens 44 punten.

Maar ons doelsaldo ten opzichte van Germanicus is beter namelijk plus 8. Theoretisch hebben wij aan een gelijkspel bij Germanicus en een overwinning thuis tegen EMMS voldoende om ons te plaatsen voor de nacompetitie. Zelfs de 3e plaats is nog haalbaar daar staat nu Suryoye met 46 punten. Maar die spelen maandag thuis tegen de nummer 2 de Tukkers die inmiddels 50 punten hebben.

De wedstrijd van maandag a.s. zal een mooie maar ook een lastige worden, daarom een oproep aan al onze supporters meld je aan om met de bus mee te gaan naar Germanicus om onze jongens aan te moedigen.  Dat hebben zij nodig en ook zeker verdiend.

De kosten zijn 10 euro per persoon en aanmelden kan bij Astrid oude Lashof via de app Busvervoer uitwedstrijden RSC of via 06-10068800. Tijdstip van vertrek onder voorbehoud 12.00 uur. Hopelijk zijn wij met een grote supportersgroep uit Rossum aanwezig bij deze belangrijke wedstrijd, graag tot dan!

Namens het bestuur,

Sjoerd Bruinsma.