Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Wie helpt ons in de nieuwsgierigheid naar de toekomst?

Wat was het een succes vorig jaar!

Van 8 april t/m 12 april houden we op De Kerkewei wederom de themaweek “Nieuwsgierig naar de toekomst” gericht op wetenschap en techniek.Met regelmaat wordt gezegd dat de beroepen waar wij leerlingen voor opleiden nog niet bestaan. De bedoeling is kinderen bewust te maken van de technische ontwikkelingen en mogelijkheden op dit gebied om zo hun nieuwsgierigheid en verwondering aan te wakkeren.

We zijn ook van plan om weer workshops te organiseren en vragen hierbij uw hulp!

Maakt u gebruik van moderne technieken (bijv. Robots) in uw werk? Dan nodigen we u uit om op woensdag 10 april van 10:30 uur tot ongeveer 13:00 uur op school workshops te geven aan kleine groepjes kinderen bij ons op school. Denk hierbij niet te moeilijk of te groot. Voor kinderen is het al prachtig om de nieuwe technieken te zien. Een workshop zal ongeveer 30 minuten duren. Het zou mooi zijn dat we een breed aanbod hebben. Vorig jaar waren er ook ouders die vertelden over technieken in de zorg. Ook zeer interessant!

Graag horen we i.v.m. de organisatie vóór 18 maart wat u voor ons zou kunnen en willen betekenen. Zou u op een andere manier iets voor ons willen doen, dan horen we het uiteraard ook graag!

Kitty Engelbertink

k.engelbertink@konot.nl

0541-625234