Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Uitnodiging Greune avond

Uitnodiging Greune avond,  

Greuner organiseert een Greune avond voor geïnteresseerden in energie management en duurzame isolatie. Voor deze avond heeft Greuner twee interessante sprekers uitgenodigd die graag hun kennis en ervaringen met ons delen.  

Om 20:15 zal Vennegoor Installatie uit Weerselo iets vertellen over energie opslag en energie management. Hoe gebruik je zoveel mogelijk je eigen zonne energie? Wat zijn de mogelijkheden van een thuis batterij en wat zijn de laatste ontwikkelingen qua energie management. 

 

Vervolgens zal Ecowerk uit Hengelo wat vertellen over verduurzamen en isolatie vormen zowel bij nieuwbouw als verbouw. Welke opties zijn er om je huis te isoleren. 

Tijdens de avond is er ook genoeg gelegenheid om vragen te stellen over deelname aan coöperatieve zon op dak projecten van Greuner zoals het project van Greuner bij de Rossruiters in Rossum en project Berning in Beuningen. Zo maken we samen Noord Oost Twente nog Greuner! 

 

Deze Greune Avond zal plaatsvinden op dinsdag 20 juni aanstaande en zal beginnen om 20:15 in Kulturhus de CoCeR in Rossum (o), Thijplein 1, 7596 KM Rossum. Vanaf 20 uur is de zaal open. 

Hopelijk zien we elkaar 20 juni aanstaande in de Cocer! 

 

De vrijwilligers van Greuner