Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Programma ST-OER weekend 2023

ST-OER WEEKEND, 27-28-29 OKTOBER!

VRIENDEN VAN ROSSUM LIVE

Het weekend start op de donderdagavond. Op deze avond is de bühne als bijna vanouds voor Vrienden van Rossum Live. Xander de Buisonjé is het stralende middelpunt en nodigt op ‘zijn feestje’ bekende artiesten uit als Kris Kross Amsterdam, The Originals, Belle Pérez, Elske de Wal en dus de absolute trekker Gerard Joling. „Hij treedt maar weinig in deze streek op, dus dat zit wel goed”.

HET FOUTTOBERFEEST

De zaterdagavond krijgt een andere invulling. Het wás een Oktoberfest, het wórdt een Fouttober Feest. „Daar kiezen we voor omdat de Oostenrijkse muziek toch een beetje eenzijdig is. Met de nieuwe formule, een combi van Oostenrijkse én foute muziek, hopen we een breder publiek te trekken.

Clubactie

Bijzonder is dat bezoekers kaartjes kunnen kopen en hun eigen vereniging ervan mee kunnen laten profiteren. Van de entree van 10 euro gaat de helft naar hun club. „Clubs moeten zich dan van tevoren wel aanmelden”.Jody Bernal, We Want Abba, Tyrol Stones, Otto Lagerfett en Beatcrooks zetten de tent op zaterdag op de kop met foute hits en klassieke meezingers, zo beloven de organisatoren.

TWENTSE PIRATEN PARTY

Zij die erin geslaagd zijn om een kaartje te bemachtigen voor de Piratenparty op zondag zien onder andere Heer en Meester, Corry Konings, Dennie Christian en Mieke, het IJsselduo, Gaby Baginski Conny Vink en Peter Orloff voorbij komen. Laatstgenoemde schlagerzanger – 79 jaar inmiddels – is bekend van zijn hit ‘Ein Mädchen für immer’.