Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Carmel Reünies

Vele inwoners en/of kinderen uit Rossum hebben misschien op een of meerdere van de 3 scholen van het Twents Carmel College gezeten. Vandaar deze uitnodiging.
Zaterdag 23 september 2023 viert het ‘Carmel’ haar 100-jarige bestaan met een grootse reünie.
Anekdotes ophalen met klasgenoten en docenten van toen, bijpraten over nu. Struin door de gangen, kantines, gymzalen en aula. Met optredens van oude schoolbandjes, ‘lessen’ van vroeger, volop beeldmateriaal en foodtrucks. Gewoon weer fijn, echt ontmoeten!
Unieke reünieDe reünie staat open voor alle leerlingen die op het ‘Carmel’ hebben gezeten: het Twents Carmellyceum, of het latere Twents Carmel College, locatie lyceumstraat. Uniek aan 23 september is dat ook de andere locaties van het Twents Carmel College hun reünie vieren: het 75 jarig bestaan van De Potskampstraat (het voormalige Marcellinus college) en het 50-jarige jubileum van De Thij. Overdag een eigen reünie op locatie en in de avond, voor wie wil, elkaar ontmoeten in het mooie Oldenzaal.
Via onderstaande link kun je een aanmeldformulier invullen voor de reünie van het Twents Carmel College locatie Lyceumstraat / Twents Carmellyceum op zaterdag 23 september 2023.