Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Update Dorp Rossum app

We zijn goed van start gegaan met de Dorp Rossum app. De berichten op de app worden goed gelezen en de agenda is goed gevuld! Daar zijn we heel blij mee.

Tijdens de zomerperiode was het wat rustiger maar we merken dat er nu weer veel informatie wordt gedeeld.

Verenigingen/ stichtingen

Een aantal verenigingen en stichtingen zijn heel actief en een aantal wat minder. Ben je nog niet zo actief geweest op de app en wil je dit met jouw vereniging wel? Wij helpen je graag met het plaatsen van berichten. Wij zullen de contactpersonen van de verenigingen de komende tijd ook actief benaderen.

Wil je als inwoner, vereniging of stichting informatie plaatsen? Je kunt je tekst en eventueel foto’s naar redactie@dorp-rossum.nl mailen, dan plaatsen wij dit. Dit mailadres kun je ook gebruiken voor andere vragen.

Als inwoner actief berichten ontvangen?

Je kunt actief een melding ontvangen wanneer er nieuwe berichten worden geplaatst. Je moet de app openen en dan rechtsboven op het tandwiel klikken. Wanneer het schuifje op groen staat, ontvang je actief een melding bij een nieuw bericht van dat onderdeel. Het advies is om in ieder geval een groen vinkje aan te zetten bij ‘nieuws’.

Veel succes en plezier bij het gebruik van de app,

De redactie Dorp Rossum app