Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Uitvaartbegeleiding Rossum – wat kunnen we voor u betekenen

In de Geloofsgemeenschap Rossum is het mogelijk om gebruik te maken van een  plaatselijke uitvaartbegeleiding. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent. Na het overlijden van een dierbare kunt u contact opnemen met uitvaartbegeleidster Marietje Postel. Zij is het aanspreekpunt na het overlijden van iemand uit onze geloofsgemeenschap en is bereikbaar via telefoonnummer:

06 53397867 of bij b.g.g. 0541 625632.

Zij gaat, in overleg met de nabestaanden, alles regelen rondom de uitvaart.

Dit betreft de praktische zaken zoals de opbaring van de overledene, het tijdstip van afscheid nemen en condoleren en de uitvaart of crematie, het uitzoeken van een kist en het samenstellen van de rouwaankondiging, kaart, advertentie en het gedachtenisprentje. Ook kan zij adviseren bij het regelen van een koffietafel.

Naast deze praktische zaken kan ze ook helpen bij de samenstelling van de afscheidsviering, het overleg met een vrijwillige voorganger, en een bezoek regelen van een Pastor als u daar behoefte aan heeft.

We proberen de kosten van deze zorg en aandacht zo laag mogelijk te houden en zijn, met deze opzet, de enige in deze regio.

Voor een volledig overzicht van alle tarieven rondom een uitvaart verwijzen wij naar 2 websites:

Tarieven aula en kerk: www.geloofsgemeenschap-rossum.nl en kies Secretariaat.

Tarieven begraafplaats: www.begraafplaatsen-h-michael.nl/rossum/tarieven/

 Uitvaartbegeleiding Rossum