Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Earestuuver voor Hans Engelbertink

Dit jaar ontvangt Hans Engelbertink de Earestuuver. Hans is al tientallen jaren actief als vrijwilliger binnen onze gemeenschap. 😍

👌 Zijn vrijwilligerscarrière begon Hans in 1988 als bestuurslid bij voormalig Stichting Pleegzorgondersteuning Twente.
👌 Daarna maakte hij 6 jaar deel uit van het schoolbestuur van bassischool De Kerkewei. Uiteindelijk is Hans doorgestroomd naar de Stichting Katholiek Onderwijs Noordoost Twente (Konot) als lid van het algemeen bestuur.
👌 Daarnaast is hij lid van het bestuur bij de Stichting Maatschappelijk Welzijn Rossum en vrijwilliger bij Kulturhus Rabo de CoCeR. Hans staat voor een leefbaar dorp. Niet alleen voor de jongeren, maar ook zeker voor de wat oudere dorpsgenoten.
👌 Tennisvereniging Tevero is ook al jaar en dag bekend met zijn kwaliteiten: voorzitter van de tuincommissie en vrijwilliger voor het baanonderhoud.
👌 Stichting Rossum Buitengewoon kan ook altijd een beroep op hem doen. Bij deze stichting heeft hij bij diverse uitvoeringen zijn steentje bijgedragen. Tijdens deze theaterproducties had Hans de leiding over het projectteam. De kennis die hij hier opdeed kon Hans weer inzetten tijdens de muziekconcerten ‘Show me the music’ van muziekvereniging Sint Henricus.

Uitreiking Earestuuver zondag 12 februari

‘n Lesten Stuuver wil zijn werk dan ook verzilveren in de vorm van een Earestuuver. Uitreiking van de 43e Earestuuver is zondag 12 februari vanaf 11:11 uur in Kulturhus de CoCer. Daarvoor is de carnavalsviering in de H. Plechelmuskerk vanaf 9.30 uur. Wie zich geroepen voelt is op beide bijeenkomsten van harte welkom.