Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

OV-inloopspreekuur

Wat als autorijden niet meer vanzelfsprekend is? Kunt u niet meer zelf autorijden, maar wilt u toch af en toe bij vrienden koffiedrinken, gezellig uit eten of bij familie op bezoek, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van anderen? Reis dan zelfstandig en ontspannen met het openbaar vervoer (OV). Bent u onzeker over het reizen met de trein of de bus en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Ga dan naar het gratis OV-inloopspreekuur op:

Datum: donderdag 7 november 2024
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Bibliotheek Dinkelland/Kulturhus Denekamp
Oranjestraat 21, Denekamp

Tijdens een inloopspreekuur kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan speciale OV-ambassadeurs. Zij kunnen u advies geven over bijvoorbeeld de aanschaf, het opladen of de werking van de OV-chipkaart. Over het in- en uitchecken bij verschillende vervoerders, de buurtbus en andere vervoersmogelijkheden in uw regio. U kunt vrijblijvend binnenlopen en de OV-ambassadeurs nemen rustig de tijd om uw vragen te beantwoorden. “Ik heb problemen met mijn ogen en zal daardoor binnenkort niet meer kunnen autorijden. Daarom verdiep ik me nu alvast in het reizen met het openbaar vervoer. Dan kan ik toch zelfstandig naar vrienden, familie of gewoon een leuk uitstapje maken.” Peter (73 jaar).

Wilt u, net als Peter, zo lang mogelijk zelfstandig blijven reizen, maar bent u onzeker over reizen met het openbaar vervoer? Kom dan vrijblijvend langs tijdens het inloopspreekuur en laat u informeren. Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Telefonische spreekuren

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

Onze OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

 

Contactinformatie
OV-ambassadeurs
Peterskampweg 12
8031 LK Zwolle
tel. 038-454 01 30