Ga naar de tekst Ga naar de hoofd navigatie Ga naar de footer

Activiteiten Zorg en Welzijn

Het Ross van Rossum staat te trappelen van ongeduld!  Onze duofiets!

Het voorjaar breekt aan. Het moment om er weer lekker op uit te gaan op de fiets. Lukt het jou, je buurman, buurvrouw, opa of oma  niet meer om op een gewone fiets te fietsen, geen probleem! Reserveer de duofiets met of zonder fietsmaatje in de Cocer. De fiets staat dan op afgesproken dag en tijd startklaar voor je. Zo nodig is er ook een vrijwilliger, om gezellig met je mee te fietsen. Kosten: € 5,00 per dagdeel.

Zin in een potje Koersbal?

Elke woensdag in de oneven weken wordt er door een groep heren ‘fanatiek’ gekoersbald onder het genot van een kopje koffie, in de Cocer. Uiteraard staat de gezelligheid voorop! Het voordeel van Koersbal is dat je niet afhankelijk bent van het weer, het wordt binnen gespeeld. En iemand die slechter ter  been is,  kan het zittend spelen. Mocht je interesse hebben? Loop geheel vrijblijvend binnen op de woensdagochtend in de oneven weken tussen 10 en 12 uur. Er is plek voor nieuwe spelers. Kosten: €5,00 voor de koffie en de zaalhuur.

Creatieve gezelligheid met de dames van uitGEBREID

Lijkt het je leuk om met een gezellige club dames te breien of haken? Loop dan op een donderdagochtend in de even weken tussen 10 en 12 uur binnen bij de Cocer. De materialen voor breien en haken zijn aanwezig en Guus verzorgt  de koffie. Het praatje en de koffie zijn hierbij het belangrijkst! Dus als er van het breien of haken weinig terecht komt, is dat geen probleem.